Akcja inauguracyjna

Wyjątkowa akcja za Nami – akcja inauguracyjna Fundacji Komandosi Życia!

Dziękujemy dla Naszego Honorowego Ambasadora Fundacji SOF Project Krzysztof Puwalski za wiarę w działania, wsparcie i niesamowitą INSPIRACJĘ. Lider, którego ścieżka życia stanowi wzór do naśladowania. Co by się nie działo „ROBIĘ SWOJE, IDĘ DALEJ”💪 – owe słowa, wczorajszej, przewartościowej prelekcji dla podopiecznych oraz zaproszonych Gości zostały głęboko w Nas – największym człowiekiem, jest ten kto swoją SIŁĄ potrafi porwać najwięcej serc, okazując SWOJE SERCE!⚡

Słowa wsparcia i motywacji wygłosili także Partnerzy Fundacyjni: Trenerzy boksu Jacek Dymowski Warszawska Szkoła Boksu oraz Krzysztof Kaim UKSW Powiatu Olsztyńskiego PIRS Pirs Olsztyn Zatorze. Panowie, zagrzewali do walki o marzenia, odnosząc się do własnych doświadczeń, a także gorąco zachęcali do pomocy drugiemu człowiekowi!🤗 Stanowią wspaniały wzór i przykład dla Naszych Wychowanków!🫶

Dziękujemy nauczycielom z Państwowa Szkoła Muzyczna I i II stopnia w Olsztynie Pani Sylwii Broneckiej oraz Pani Lilianie Przyborowskiej za zaangażowanie oraz niezwykłej, przeuroczej Martynie Staworko, która uraczyła Nas muzyczną ucztą!🎶🥰

DROGA MŁODZIEŻY💙