👉Szkolenie strzeleckie u boku SOF Project Krzysztof Puwalski⚡️

🔥Widzimy się 25.04.2024 r., o godzinie 14.00 w Strzelnica Rykoszet🔥

🎯Zapisy: komandosizycia@gmail.com

🎯Konto do wpłaty: PKO BP – 28 1020 35 41 0000 5202 0372 9811

🎯Kilka słów o Naszym Honorowym Ambasadorze Fundacja Komandosi Życia🤌👉Krzysztof „Puwal” Puwalski ⚡️ – twórca i pierwszy dowódca grupy przewodników psów bojowych. Operator zespołu bojowego, który spędził ponad 20 lat w siłach specjalnych – w tym 12 lat w GROM-ie. Wykonał setki misji bojowych. Instruktor technik antyterrorystycznych, spadochroniarstwa, strzelectwa, wspinaczki, samoobrony, specjalista w zakresie komunikacji neurolingwistycznej. Autor książki OPERATOR 594. Prowadzi firmę doradczo-szkoleniową SOF Project, w której wykorzystuje swoje wieloletnie doświadczenie i zaraża ludzi swoją pasją.

🎯Szkolenie charytatywne, z którego środki zostaną przekazane na działania Fundacji Komandosi Życia🫡www.fundacja-komandosizycia.pl

Wydarzenie, zostanie zakończone wspólnym ogniskiem oraz poczęstunkiem😊. Liczba miejsc ograniczona – KTO PIERWSZY TEN LEPSZY😎

🎯Organizatorem wydarzenia, jest Strzelnica RYKOSZET💙, SOF PROJECT Krzysztof Puwalski💙 oraz Fundacja Komandosi Życia💙