Casting do Musicalu

Czołem Ekipo🫡

„Wszyscy powinniśmy przynajmniej raz w życiu dostać owację na stojąco, bo przecież każdy z nas zwycięża ten świat.” 👏💪

👉Natalia

👉Ania

👉Karolina

👉Roksana

👉Mateusz

👉Oliwia

👉Oliwka

👉Kinga

W dniu dzisiejszym, wśród Podopiecznych Fundacja Komandosi Życia odbył się casting do niezwykłego, pierwszego w Polsce projektu z Państwowa Szkoła Muzyczna I i II stopnia w Olsztynie, o którym niebawem🔥🎶

Dziękujemy najmłodszej Wolontariuszce Julii☺️, która była odpowiedzialna za przekazanie słodkości, dla każdego Uczestnika castingu🥰

Mówią, iż najpiękniejsze miejsce na ziemi to takie, kiedy słowo spotyka się z muzyką 🤔 i coś w tym jest… 🙂

Czy można wymarzyć sobie lepszy czas na premierę, aniżeli jesień?🍂🍁 Młodzież, zabiera się do pracy, a My – będziemy świadkami magii, do której przeniosą Nas KOMANDOSI ŻYCIA!

Musicie wiedzieć, iż od kilku lat Wychowankowie Domu dla Dzieci „Pod Skrzydłami” oraz „Zgoda” odwiedzają swoich Rówieśników na oddziale onkologii i hematlogii dziecięcej w Olsztynie, angażując się we wszelkie akcje mające na celu – pomoc🩵 i tak narodziła się historia, do której scenariusz napisało życie… ☺️🎤

Drodzy Finaliści!

Brawo👏