PATRYK „CEGŁA” CEGELSKI – KOMANDOS ŻYCIA

Dziś, odwiedził Dom dla Dzieci – swoją dawną placówkę – jak mówi „drugi dom”🥹 Przykład determinacji, dyscypliny. Wizytę, zadedykował Kolegom i Koleżankom – opowiadając o swojej drodze. Drodze Komandosa Życia!💪 Patryk, każdego dnia tworzył i tworzy swoje małe plany, które konsekwentnie realizuje. Dziś, jest żołnierzem – spełnił jedno ze swoich marzeń, a to dopiero początek😎

Przeszłość w Domu Dziecka, trudne doświadczenia nie zdołały powstrzymać Jego wytrwałości w dążeniu do postawionych celów. Mimo chwilowych niepowodzeń, złych decyzji, które ciągnęły ku zatraceniu… powstał i jest przykładem dla Naszej Młodzieży😊 Nowego pokolenia Komandosów Życia💪

👉Patryku🫡

DZIĘKUJEMY! Życzymy Ci wielu sukcesów. Podążaj swoją drogą i przecieraj kolejne szlaki…

Wywołałeś uśmiech oraz wzruszenie na twarzach Dzieciaków, a dla Nas, Wychowawców była to niezwykle sentymentalna podróż do chwil, w których pamiętamy Cię jako „Łobuziaka” o zawadiackim uśmiechu😏

JESTEŚ KOMANDOSEM ŻYCIA – RÓB SWOJE I IDŹ DALEJ💪