Dzień Dziecka z Fundacja Komandosi Życia

Moc atrakcji dla Naszych Podopiecznych🥰

Dziękujemy firmie Wypożyczalnia Laser Tag – Paintball Laserowy za niezwykłą przygodę w postaci paintball oraz strzelnicy🎯😎 Kto wie? Może wśród Nas są przyszli Kandydaci do selekcji wojsk specjalnych?😏🤔😉

Dziękujemy Grupa Poszukiwawczo – Ratownicza OSP Klebark Wielki za wspólny, przewspaniały czas oraz Wasze zaangażowanie🧑‍🚒🔥🐶 Cudowne psiaki oraz Przewodnicy!❤️ Dziękujemy STUDIOR za możliwość pokazu kina plenerowego – film „Cudowny Chłopak” to dawka motywacji oraz inspiracji w drodze o własne marzenia!

Dziękujemy dla Gmina Stawiguda za wypożyczenie leżaków.

„Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat” – i tak właśnie było😊

Projekt został zrealizowany dzięki wsparciu firmy PEPCO w ramach programu grantowego PEPCOLANDIA

Krzysztof Pyrzanowski – dziękujemy!🤝