Kilka wspomnień z obozu górskiego

W ostatnich dniach lipca zakończyliśmy obóz górski w Tatrach „Podróż tysiąca mil – zaczyna się od jednego kroku…”, podczas którego Podopieczni Fundacji przekraczali własne granice, a każdy kolejny krok przybliżał ich do osiągnięcia wyznaczonego celu, uczestniczyli w treningach bokserskich pod okiem wykwalifikowanych Trenerów, treningu kadry narodowej, a także spotkaniach mentalnych z Ambasadorem Honorowym Fundacji.

Projekt został zrealizowany ze środków Fundacji PZU

A już za rok widzimy się w Bieszczadach 🙂

Premiera Musicalu Komandosi Życia

„Wszyscy powinniśmy przynajmniej raz w życiu dostać owację na stojąco, bo przecież każdy z nas zwycięża ten świat.” Drodzy⚘️ 22 października odbyła się premiera Musicalu