Tatry 2023

„Czasami cel podróży nie jest najważniejszy, liczy się sama droga, to czego się na niej dowiadujesz, co robisz.”

Obóz górski dla Podopiecznych Fundacja Komandosi Życia Tatry 2023 dobiegł końca🫡

👉Meldujemy, iż wszelkie zaplanowane działania wykonaliśmy wzorowo💪

👉Komandosi Życia w składzie: Emilia, Klaudia, Roksana, Mateusz, Dawid, Janusz, Marcin, Bartek, Karolina, Dawid. Góry „zaprosiły” Naszą Młodzież do podjęcia pracy nad sobą, gdzie każdy kolejny krok miał znaczenie🙂 stanowiąc o Ich wytrwałości, determinacji, sile i ogromnym potencjale. Stworzyli/Stworzyliśmy drużynę. Przekonali się, że ograniczenia są tylko w naszej głowie. To zaszczyt, że mogliśmy towarzyszyć, obserwować zachodzące zmiany, a także być świadkami wielu wzruszeń i przełomowych rozmów. Jesteście WSPANIALI. Jesteście KOMANDOSAMI ŻYCIA.

👉Zespół Fundacji Komandosi Życia, który towarzyszył młodzieży podczas górskiej wyprawy: SOF Project Krzysztof PuwalskiJacek Dymowski Kaim Krzysztof Marlena Latusek Ewa Chudziakiewicz zbudował atmosferę zaufania i otwartości. Był przykładem szacunku, wzajemnej współpracy, a także ogromnego zaangażowania, które pozwoliło na osiągnięcie celu🎯❤️

Podziękowania za wsparcie i pomoc w działaniach: Dafne Zakopane (profesjonalizm i przemiła obsługa), Andrzej Argalski Mariusz Kuzmecki.

DZIĘKUJEMY PILOTOM I RATOWNIKOM TOPR za wyjątkowy dzień w Bazie Śmigłowca🚁❤️

JESTEŚMY DRUŻYNĄ. RAZEM ZDOBYWAMY SZCZYTY, RAZEM JESTEŚMY W DOLINACH💪👊⚡️