Wizyta Honorowego Ambasadora Fundacji

Czołem Ekipo🫡

Podopiecznych Fundacja Komandosi Życia odwiedził Honorowy Ambasador Fundacji SOF Project Krzysztof Puwalski wraz z małżonką Panią Dominiką Petelicką-Puwalską. Pierwszą część wizyty rozpoczeliśmy odwiedzinami na oddziale onkologii i hematologii dziecięcej w Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy w Olsztynie🍀. Nasz Ambasador zagrzewał do walki z chorobą Komandosów Życia, by następnie udać się do Wychowanków Domów dla Dzieci z Olsztynka i Gryźlin🤗

Niespodzianką dla Dzieciaków była możliwość zapoznania się z repliką broni oraz sprzętem taktycznym⚡️🥰

Cieszymy się, iż jedna z pacjentek oddziału chce wstąpić w szeregi JW GROM czego z całego serca życzymy😊✊️

Dziękujemy Oddziałowej p.Jolancie Duda❤️, a także mediom wspierającym wizytę Radio Olsztyn, Meloradio (audycja już dziś o godzinie 21.00, 90,5 FM)TVP3 Olsztyn oraz NASZYM NIEZASTĄPIONYM WOLONTARIUSZOM👏❤️

Pamiętajcie! Wykorzystajcie energię wielkich marzeń i wytrwajcie💪 a My – czuwamy tuż obok… ⚡️

Premiera Musicalu Komandosi Życia

„Wszyscy powinniśmy przynajmniej raz w życiu dostać owację na stojąco, bo przecież każdy z nas zwycięża ten świat.” Drodzy⚘️ 22 października odbyła się premiera Musicalu

Za kulisami ….

WIELKI DZIEŃ: a może szczypta magii?Teatr Jaracza Olsztyn to niezwykłe miejsce, które dziś odwiedziła Młodzież z Fundacja Komandosi Życia (część obsady, jeszcze na wakacjach) Jesienią

Pierwsze spotkanie COMMANO-MAŁOLAT

Pierwsze spotkanie edukacyjno/wychowawcze z cyklu „COMMANDO – MAŁOLAT” za Nami Podopieczni Fundacja Komandosi Życia pod okiem Patryka „Cegły” Cegelskiego, którego dobrze znacie z poprzednich postów