A Ty? Co robisz, by przybliżyć się do swojego celu?

„Znajdź grupę ludzi, którzy stawiają Ci wyzwania i inspirują, spędzaj z nimi dużo czasu, a zmieni to Twoje życie.” 💪

29 czerwca SOF Project Krzysztof Puwalski z wizytą u Naszych Podopiecznych Fundacja Komandosi Życia❤️ przed Nami piękne i wartościowe spotkanie!!! Luke Skywalker, miał za swojego mentora Mistrza Yodę, a Nasze Dzieciaki i Młodzież 😎 KRZYSZTOFA PUWALSKIEGO „PUWALA”⚡️

JAKOŚĆ, ZAWSZE MA SENS:

👉Warto się uczyć.

👉Wyznaczać sobie cele.

👉Wyjść ze strefy komfortu.

👉Warto odważyć się, by być wytrwałym.

👉Tworzymy ZESPÓŁ, który jest źródłem inspiracji dla Tych, którzy w „drodze”. A My, jak Komandosi – zawsze wracamy po swoich😏 NASZE DZIECI W NAJLEPSZYCH RĘKACH⚡️🥊

Przed Nami lipcowy obóz w górach (odliczamy 3… 2… 1… 😎🏔) przygotowania do jesiennego Musicalu Komandosi Życia z Państwowa Szkoła Muzyczna I i II stopnia w Olsztynie🍁🍂🎶, projekt z udziałem naszego Honorowego Ambasadora⚡️oraz Dariusz „Tiger” MichalczewskiJoanna JedrzejczykWarszawska Szkoła BoksuPirs Olsztyn Zatorze👉Gdzieś w Polsce… 🙂 wśród Naszych Podopiecznych – Wychowanków Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych rozpoczniemy poszukiwania następcy Tigera i Naszej Mistrzyni UFC, a także przyszłego Operatora Wojsk Specjalnych🔥🔥🔥

A Ty? Co robisz, by przybliżyć się do swojego celu?🤔😉