Witamy w szeregach Ekipy Fundacji Komandosi Życia

Dziś, kilka słów🧑‍🏫 o IKONIE boksu zawodowego, którą mamy zaszczyt powitać w szeregach Ekipy Fundacji Komandosi Życia Dariusz „Tiger” Michalczewski🔥
👉Mistrz Świata zawodowców federacji WBO, WBA, IBF w kategorii półciężkiej oraz WBO w kategorii junior ciężkiej💪
👉W swojej zawodowej karierze stoczył 50 walk, z czego 48 wygrał💪
👉Tytułu mistrza świata organizacji WBO udanie bronił w 23 walkach, dzierżąc go przez 9 lat💪
👉W 2002 roku Federacja WBO ogłosiła Dariusza Michalczewskiego CHAMPIONEM WSZECHCZASÓW💪
👉Założyciel Fundacji „Równe Szanse”, której misją jest szansa na rozwój dzieci i młodzieży, którzy ze względu na złą sytuację społeczną bądź ekonomiczną nie mogą mimo zdolności dorównać rówieśnikom🤝

📍Boks👊, sporty walki🤼‍♂️ siły specjalne⚡️w poszukiwaniu „Nowego Tajgera/ki” – to projekt skierowany do Wychowanków placówek opiekuńczo-wychowawczych w Polsce☺️ zmagających się na co dzień z przeciwnościami losu, który Dariusz Michalczewski będzie realizował z Joanna JedrzejczykFundacja Komandosi Życia Ambasadorem Honorowym Fundacji SOF Project Krzysztof Puwalski przy wsparciu sportowych partnerów🥊 oraz sponsorów🤜🤛

Jak mówi Nasz Ambasador „Na ringu jest się samemu. W życiu można liczyć na innych.” 👏❤️

DZIĘKUJEMY, że Jesteś z Nami!🫡