Komandosi w drodze po marzenia

Dzisiejsza wizyta Naszego Ambasadora i Trenera Boksu Krzysztofa Kaim🥊, Trenera Szymona oraz Zawodników klubu bokserskiego UKSW PIRS w CPOW w Olsztynie z okazji Dnia Dziecka😊

Niesamowita dawka:

🥊pozytywnych emocji

🥊humoru

🥊wiedzy

oraz zachęcenie i aktywizacja dzieci i młodzieży do udziału w regularnych treningach boksu-sportu olimpijskiego!

👉Dziękujemy za super przyjęcie, wspólny trening oraz moc dobrych słów od Dzieciaków, Kadry Wychowawczej oraz Dyrekcji Bożeny Mrozowskiej😊🥰🎈

📍Trener, jest kluczową postacią dla Zawodnika. Kształtuje go nie tylko w sportowych obszarach, ale i często – stanowi drogowzkaz w życiu. Kultura, autentyczność, zaangażowanie, ambicja, zrównoważone emocje, profesjonalizm w działaniu, komunikacja, pozytywne podejście, cierpliwość, pasja, kreatywność, empatia, lojalność – to cechy dobrego Szkoleniowca🎯. Cieszymy się, iż w Naszej fundacyjnej ekipie mamy takich Trenerów jak Krzysztof, Jacek i Szymon, a Nasi Podopieczni mogą się uczyć od NAJLEPSZYCH!😎

👉KOMANDOSI ŻYCIA TO PRZEZDOLNA MŁODZIEŻ, CUDOWNE DZIECIAKI👊🔥

Mamy ten zaszczyt i szczęście towarzyszyć młodym Komandosom w DRODZE PO MARZENIA💪