„Podróż tysiąca mil – zaczyna się od jednego kroku…”

👉Obóz górski, skierowany do Wychowanków placówek opiekuńczo-wychowawczych. To Komandosi Życia, którzy na co dzień podejmują zmagania z przeciwnościami losu.

👉Podczas pobytu w Tatrach – Nasz Zespół do zadań specjalnych🔥 zadba o to, by dzieciaki zwiększyły poczucie własnej wartości, nabrały pewności siebie, a także odważyły się walczyć o swoje marzenia! 💫

👉Pod okiem Ambasadora Honorowego Krzysztofa Puwalskiego – SOF Project Krzysztof Puwalski⚡️Komandosi Życia, będą poznawać tajemnice mentalne żołnierza sił specjalnych😎, po czym Jacek Dymowski Warszawska Szkoła Boksu oraz Krzysztof Kaim UKSW Powiatu Olsztyńskiego PIRS wprowadzą Ich w tajniki świata boksu🥊

👉Majestat gór, treningi bokserskie, zaplanowane zadania przez Operatora JW GROM dopełnią zajęcia nauki gry w szachy♟️zorganizowane przez Wychowawcę Ewę Chudziakiewicz oraz zajęcia manualno-sportowe, które zrealizuje Wychowawca Marlena Latusek.

📍Cytując słowa książki

⚡️OPERATOR 594⚡️

„MASZ TYLKO JEDNO ŻYCIE – NIE PODDAWAJ SIĘ, KREUJ JE, NIE PORZUCAJ SWOICH MARZEŃ. NIE MASZ NIC DO STRACENIA, A WSZYSTKO DO ZYSKANIA.”

Projekt sfinansowany ze środków Fundacji PZU