Za kulisami ….

🎭WIELKI DZIEŃ: a może szczypta magii?💫Teatr Jaracza Olsztyn to niezwykłe miejsce, które dziś odwiedziła Młodzież z Fundacja Komandosi Życia (część obsady, jeszcze na wakacjach) 😉🥰Jesienią – niezwykłe wydarzenie… . Musical Komandosi Życia🎶, który opowiada o sile przyjaźni, wspólnych zmaganiach, ale i wyprawie… która zmienia losy bohaterów🍂🍁 Podopieczni Fundacji – Wychowankowie Domów dla Dzieci, ale i Młodzież, która zmaga/zmagała się z chorobą nowotworową – wcielą się w rolę musicalowych aktorów, by w towarzystwie orkiestry, opowiedzieć Wam o…… 🤫😏MARCIN KISZLUK – człowiek z pasją. Aktor Teatru im. Stefana Jaracza w Olsztynie. Reżyser naszego Musicalu😊 zaprosił Komandosów do wspólnej „wyprawy” przez sceny i korytarze tego niezwykłego miejsca🥰 Nasza wiedza o teatrze, nie przekraczała dotąd granic widowni. Dziś, mieliśmy okazję zobaczyć wszystko od podszewki! Wiemy, iż całokształt spektaklu teatralnego to efekt pracy wielu ludzi, którzy pracują za kulisami🩵…. najpiękniejszym miejscem na ziemi jest to, w którym słowo spotyka się z muzyką.Zaczynamy próby💪 a efekty… niech zrobią hałas🙂