Przedstawiamy Damiana – bohatera musicalu Komandosi Życia

Musical Komandosi Życia

🎶 Oddział onkologii i hematologii dziecięcej to miejsce… gdzie docenia się „tu i teraz”.Miejsce szczególne. Damian – jeden z bohaterów Musicalu. Komandos Życia. W życiu nie ma przypadków😊👉Zdolny. Mądry. Wrażliwy. Utalentowany. Artystyczna, piękna dusza. Choroba, jest trudnym doświadczeniem. Nie da się o niej zapomnieć, ale można uczynić przestrzeń na magię🥰 I tę przestrzeń „uwieczniliśmy” jako pierwsze musicalowe nagranie, które połączy Damiana z pozostałymi aktorami na scenie❤️. Aktorami, w których wcielą się Wychowankowie Domów dla Dzieci oraz Pacjenci oddziału onkologii i hematologii dziecięcej w Olsztynie💪Jesienią🍁🍂 na Sali Koncerowej Państwowa Szkoła Muzyczna I i II stopnia w Olsztynie wybrzmi dobro, siła i miłość.Można być „uszczypniętym” przez Raka, można żyć w placówce opiekuńczo-wychowawczej, ale NAJWAŻNIEJSZE – MOŻNA STANĄĆ DO WALKI I JAK PRAWDZIWY KOMANDOS – WYKONAĆ SWOJE ZADANIE – NIGDY SIĘ NIE PODDAJĄC! A Ty? Czy rzeczywiście żyjesz czy tylko biegniesz przez życie?🎥 Podziękowania dla Maciej Parkasiewicz oraz cudownej Mamy Damiana Pani Agnieszka Dembińska🩵