Poznajcie Maję- bohaterkę Musicalu Komandosi Życia

🎶Musical Komandosi Życia🎶

Dzisiejsza wizyta na oddziale onkologii i hematologii dziecięcej w Olsztynie🥰

Kolejne musicalowe nagrania📽

👉MAJECZKA🦋 chciałoby się napisać✍️ „jak Anioła głos…”☺️ Subtelna, wrażliwa, empatyczna, mądra, uzdolniona artystycznie – emanująca dobrą energią, piękną aurą oraz zjawiskowym uśmiechem! Maja, wykonała jeden z utworów, który wybrzmi podczas jesiennego wydarzenia🍁 na Sali Koncertowej Państwowa Szkoła Muzyczna I i II stopnia w Olsztynie🫶

👉Zrealizowane zadanie potwierdziło także znakomitą współpracę między Mają a Damianem, którego poznaliście w ostatnim poście💞 DUET DOSKONAŁY👌🎶

Fundacja Komandosi Życia DZIĘKUJE za wsparcie dla Kadry medycznej oraz Rodziców Mai i Damiana⚘️

Musica Animae Levamen…

📷📽 Maciej Parkasiewicz 🤝