Premiera Musicalu Komandosi Życia

„Wszyscy powinniśmy przynajmniej raz w życiu dostać owację na stojąco, bo przecież każdy z nas zwycięża ten świat.”

Drodzy⚘️

22 października odbyła się premiera Musicalu Komandosi Życia w Sali Koncertowej Państwowa Szkoła Muzyczna I i II stopnia w Olsztynie🎶

Nasza CUDOWNA – ZDOLNA MŁODZIEŻ Fundacja Komandosi Życia reprezentująca Domy dla Dzieci Powiatu Olsztyńskiego, Olsztyna, Pacjentów oddziału onkologii i hematologii Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy w Olsztynie, Charyzmatyczna, ambitna Młodzież reprezentująca „Goniec Teatralny” przy Teatr Jaracza Olsztyn oraz Dorosła Grupa Teatralna „Nie na Dziś” prowadzona pod skrzydłami Naszego Reżysera Marcin Kiszluk, a także Pani Marta Piasecka, Pan Maciej Parkasiewicz oraz PRZEWSPANIAŁA Orkiestra symfoniczna II stopnia Państwowej Szkoły Muzycznej w Olsztynie pod dyrekcją Wojciech Terech – zostawiła w sercach widowni nie tylko ważne przesłanie, ale doprowadziła do wielu wzruszeń i refleksji🥹🥰

Dziękujemy za MOC ciepłych słów! CAŁA EKIPA LUDZI: AKTORÓW MAŁYCH I DUŻYCH, ORKIESTRY, OBSŁUGI TECHNICZNEJ zaangażowana w wydarzenie zostawiła „tam” w Sali Koncertowej… kawał tytanicznej pracy, serca oraz w przypadku Naszych Dzieciaków Komandosów Życia PO RAZ PIERWSZY WYSTĄPIŁA NA SCENIE PRZED PUBLICZNOŚCIĄ!!!👏🥇